Прецизни Професионални Ремонти На Чапразила

Ако смятате да правите пазарлъци за цената, не звънете да не си губиме времето и нервите излишно! Цена на такъв ремонт за 2024г. е около 400лв.


 Ремонт и центровка на чапразило за банцигови ленти. 2019год.

Обикновено изправността на чапразилата в цеховете за дървообработване се пренебрегва, като значимост за качественото и прецизно рязане на лентите. Чапразиращ апарат в окаяно, мръсно, разбито, разцентровано състояние поради мърлявост на собствениците и некомпетентност или небрежност на точилара в даден цех води до влошено рязане на банциговите ленти! Това най-често се изразява в кривене, драскане и тресене на лентите по време на рязане!

Масова грешка е абсурдното понякога оформяне на ъглите на притискащите чукчета! Вместо да притискат и извиват зъбите на лентата под ъгъл, който да гарантира, че лентата ще реже с предната атакуваща повърхнина на зъба, те правят точно обратното. Извиват под такъв неправилен ъгъл зъбите, че зъбите на лентата започват да “режат” със своята задна повърхнина.

Много често чапразилата са в изключително окаяно състояние, когато идват при нас за ремонт. Тогава цената на ремонта излиза не само по-скъпо от самата машина втора ръка да се закупи, но дори двойно по-скъпо! Често клиентите се отказват, когато чуят, че пълното възстановяване на чапразило може да достигне цени от порядъка на 250-300лв. Тогава те се хвърлят да закупуват “нови” стари и работили вече чапразила в незнайно какво състояние за суми от порядъка на 100лв. Въобще не си дават сметка, че чапразилото, което ще купят втора ръка може и дори най-вероятно ще е почти толкова зле, като тяхното, а едно напълно възстановено чапразило ще работи безупречно и надеждно години след това.

Снимките са на чапразило, което беше донесено само за центровка, като беше напълно отремонтирано преди година време!

Ремонт На Чапразило
Цебтровка Ремонт На Цапразило
Ремонтираме и Центроваме Чапразила За Ленти
Професионален ремонт на чапразило. Сменени осички, притискачи, пружини, лагерчета, преоформени челюсти, гърбици и др.
Чапразило Проблем Центровка Ремонт

Ремонт на чапразило 2024г. Малко снимки от малка част от целия процес по ремонта…


Кратки видео материали с извършени ремонти на други машини може да видите ТУК


Translate »