Ремонт на машини

Извършваме пълно възстановяване – ремонт и центроване (не просто боядисване) на следните видове машини:

-Точиларки за банцигови ленти

-Чапразила за банцигови ленти

-Маркули за банциги

-Пендули

-Циркуляри

-Банциги

Ремонтите са основни! Не просто да сменим боята на машината! Извършват се само когато сме свободни и можем да си позволим да ги вмъкнем в графика от поръчки за машините, които ние произвеждаме, тоест ремонтите не са преоритетни! За ремонти от типа да сменим тука едно болтче за 20лв. както при кварталния стругар не ни звънете! Ремонтите са тотални от-до и не приемаме пазарлъци и акъл как да ги извършваме, нито срокове от типа трябва ни за вчера, нито за една или две седмици! Ние сме нещо като последна надежда, или се прави така както трябва да бъде и с качествени материали или предавате машината на скрап!

Цената на такъв тип ремонт по наши наблюдения излиза винаги повече от цената на машината да я закупите втора употреба! Тоест не е евтино въобще и не става бързо! Но след това имате нова машина, до колкото съответната машина е конструктивно замислена добре!

Поради спецификата на нужните машини и естеството на частите НЕ ИЗВЪРШВАМЕ РЕМОНТ НА ХИДРАВЛИКИ ако машината има такава! За ремонт на хидравлики е необходимо да потърсите специализирани фирми, които се занимават само с това.

Ремонт На Точиларка Заточна машина
Ремонт на точиларки
Приблизителна сума 450лв. (цена за 2020год.)
НАТИСНИ НА СНИМКАТА

Ремонт и Центровка На Чапразило За Банцигови Ленти
Ремонт на чапразила
Приблизителна сума 300лв. (цена за 2019год.)
НАТИСНИ НА СНИМКАТА

ТчПА, Ремонт На Дърводелски И Дървопреработващи Машини
Възстановяване на заточна машина ТчПА-5
Цена на ремонта 3000лв. ( за 2017год.)
НАТИСНИ НА СНИМКАТА
Translate »