Пендула

Пендула за окрайчване в стандартно изпълнение.

Показаната тук пендула е изработена и подходяща за челосване – окрайчване на дървесина, греди, капаци, дъски, траверси и др. детайли от дървесина.

Машина За Окрайчване На Траверси Греди Капаци Дървесина
Стандартна пендула
Машина За Окрайчване На Дървесина, Греди, Капаци
Окрайчваща пендула
Пендула За Окрайчване На Дървесина
Пендула
https://youtu.be/BGxGu8pyRGU?t=36

Машината се изработва само по предварителна заявка и капариране.

  Пендулата за окрайчване е голяма и масивна, предвидена за безпроблемна работа при големи натоварвания, както в малки цехове така и в големи силно натоварени такива. Главата на машината лагерува на 12бр. лагери, които са окачени на конусни ексцентрици, което позволява лекото и прецизно водене на триона без никакви луфтове. Машината е прецизно центрована и пресметната, което позволява да окрайчва – челосва без никакви усилия греди до максимално посочените по-долу стойности. В конструкцията на машината се използват самo качествени лагери NSK JAPAN или SKF.

Цена на машината:

  1. с електромотор нов 4kw     – 5500лв. (към 11.2022год.)

  2. с електромотор нов 5.5kw  -…………… (към 2022год.)

Циркулярн диск от ф400 до ф600 ( не е включен в цената)

Максимална дебелина на рязане 25см.

Максимална дължина на рязане 45см.

Височина на работната маса 85см. (стандартно. Тази от видео клипа е с плотове на 110см. по желание на клиента!), може да се изработи по размер на клиента.

За връзка:

гсм-0899239006 – Николай

гсм-0898608475 – Крум

email: kubol@mail.bg


 

Пендел За ДървесинаЦиркуляр За Окрайчване,Челосване На Греди И КапациПендул За Рязане На ГредиPendula Za Okraichvane, Pendula Za Gredi, Pendul

 

 

 

Челосване На Греди Капаци Дървесина  Челосване Окрайчване На Траверси Греди Капаци ДървесинаОКРАЙЧВАЩА ПЕНДУЛА  Пендула За Челосване Окрайчване


 


Translate »