Бенд машина

Бенд пила машина за прилагодување на сечилото.
Машината е многу едноставна за работа. Екстремно робустен, сите подвижни делови имаат лежишта, појачани навои.

Машината многу лесно може да се автоматизира за да функционира автономно. За тркалата за рачното возење е нишка и навојен жлеб за монтирање на дополнителен запчаник. Дополнителен менувач и електричен мотор се прицврстени на оваа опрема.


бенд пила бендбенд пила бендбенд пила бендбансег банцегбенд пила бендбенд пила бенд

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Опис на производот:
Ширина на лента: ………………………. 10мм / мин – 150мм / макс
Дебелина на лента: …………………. 0мм / мин – 2.5мм / макс
Стъпка на лента: …………………………… 0мм / мин – 60мм / макс (мазно, беспрекорно прилагодување)
Можност за избор на поставка: … директно лево-десно или право-десно-лево

Димензии на машината:
Висина: …………………………………… 450mm
Ширина: ……………………………………. 300mm.
Дебелина: ………………………………. 300mm
Тежина / маса: ………………………….. 30kg.

Тоа е направено на прелиминарно барање, околу 6 недели.
Цена до 15.11.2017. 800euro