Бандажна гума за банцигови колела

Лепене и продажба на бандажна гума за банцигови колела.

Rubber Band Saw Wheels, Гумени Ролки За Банцигови Колела, Бандажиране На Банциг

Извършваме подмяна на стария износен бандаж с нова бандажна гума за банцигови колела. Гумения бандаж притежава известна степен на маслоустойчивост. Поставянето на новата равномерно дебела и армирана бандажна гума спомага за намаляването на шума от машината, и предотвратява напукването на банциговите лентити. Гума може да се залепи както на метални банцигови и блок-банцигови колела, така и на дървени банцигови колела. Гумата е подходяща за хоризонтални банциги, вертикални банциги и малки блок банциги. Дебелината на платното е 3мм, като е абсолютно равномерно дебела и плътна по цялата ивица!

Лепене на бандаж на банцигово колело

 


Необходимо е да измерите диаметъра (в см.) на вашето банцигово колело, умножавате измерения диаметър х 3,14 и получавате обиколката (дължината) на бандажната част на вашето колело. Трябва да измерите и широчината на колелото!


Примерен случай:

Колело с диаметър 80см и широчина на бандажа 5см..

80х3.14=251.2см. (2,51м.) обиколка на колелото.

Трябва ни ролка гума с дължина 260см. и широчина 5.5см! Винаги се добавя известен припуск в размерите, за да може след полагането,  гумата да се изреже точно по бандажа на колелото!

Една такава ролка струва 35лв.   Цена за  04.2022год!


Свържете  се с нас на следните телефони: 0899239006   0898608475

Ще ви обясним подробно, как правилно да залепите новата бандажна гума!!

Заедно с гумата ще ви изпратим писмена инструкция за полагането на гумата, стъргалка за почистване на гумата и шпакличка за тънко, и равномерно нанасяне на слоя лепило.

Възможно е да се изпрати пълен комплект съдържащ и необходимото лепило за да не се занимавате да търсите по магазините!

Гума За Банцигови Колела, Бандажна Гума За Банцигови Колела
Нови ролки бандажна гума за банцигови колела


Translate »